Аксесоари за магнитни дъски

Аксесоари за магнитни дъски

Какви видове аксесоари за магнитни дъски има?

  • Магнитни букви и цифри: Тези цветни магнити могат да помогнат на децата да научат азбуката и как да броят, докато се забавляват на своята магнитна дъска.
  • Магнитни форми и модели: Различни магнитни форми и шаблони могат да се използват за създаване на различни дизайни и шарки върху магнитната дъска, насърчавайки креативността и фините двигателни умения.
  • Магнитни животни или превозни средства: Децата могат да използват тези магнитни фигури, за да създават сцени или истории на своята магнитна дъска, разпалвайки тяхното въображение и умения за разказване на истории.
  • Магнитни инструменти за рисуване: Химикалки, стилуси и печати могат да се използват върху магнитни дъски за рисуване или писане, осигурявайки безпроблемна алтернатива на традиционните артикули.
  • Магнитни пъзели: Магнитните пъзели могат да се използват за създаване и решаване на пъзели върху магнитната дъска, помагайки на децата да развият умения за решаване на проблеми и пространствено съзнание.
  • Магнитни джобове за съхранение: Тези удобни джобове могат да бъдат прикрепени към магнитната дъска, за да съхраняват допълнителни магнити, химикалки или други аксесоари, като поддържат всичко организирано и достъпно.
  • Магнитна стойка за статив: Тази стойка може лесно да се прикрепи към гърба на магнитната дъска, което позволява на децата да показват своите произведения на изкуството или да играят с дъската във вертикално положение.
  • Магнитна гумичка: Магнитната гумичка може да се използва за лесно изтриване на рисунки или рисунки върху дъската, което прави почистването бързо и лесно.
  • Ролки хартия за магнитни дъски

Аксесоарите за магнитните дъски са неизменна част от всяка такава. За да ви бъде наистина полезна магнитната дъска, трябва да имате предвид, че ще са ви необходими допълнения към нея. Такива аксесоари могат да бъдат различни по цвят маркери, тебешири, магнитни цифри, букви на латиница, за да помогнете да детето си да вникне в чуждите езици още от малко, и разбира се – на кирилица. Неизменна част от всяка дъска е и ролката хартия, която ще ви е необходима при рисуване с водни боички, моливи или пастели. Добра идея е за повод на ваши близки и роднини да рамкирате някой от голените шедьоври на вашия “Пикасо” и да направите най-незабравимия подарък.

Какво е важно да знаете?

Важно е да знаете, че всички продукти за деца трябва да бъдат безопасни за ползване. Такива трябва да са и аксесоарите за магнитните дъски. За тебеширите е от съществено значение да са такива, които не отделят прах и талк след използването им, да се почистват лесно и да не остават следи и петна по дъската. Друг важен елемент са маркерите, които задължително трябва да са на водна основа и без изпарения. За щастие предлаганите тебешири и маркери в нашия онлайн магазин са точно от този тип.

Ролката хартия за магнитните дъски трябва да бъдат съобразени с модела на вашата дъска. В Sonne.bg предлагаме хартия с най-различна дължина и съвместима с нашите магнитни дъски. Друг елемент от аксесоарите за магнитните дъски са различните по цвят и модел магнитни букви и цифри. С тях най-лесно можете да научите детето си на това как се пише мама, тате, баба и дядо.