За нас

Приятно ми е да се запознаем! Ние сме онлайн магазин Sonne.bg!


Добре дошли в SONNE.BG – един вълшебен свят изпълнен с много забавления и игри за малките палавници.
 

Първото най-важно нещо за нас, което искаме да споделим е, че всички в СОННЕ БГ обичаме децата. Наистина те са ни страст! Ние сме запалени по играчките и игрите точно толкова, колкото и малчуганите. Винаги сме готови за приключения. Смятаме, че всички хлапета трябва да създават, да откриват, да се изправят, да падат, да чупят и разбира се да се цапат. Децата са любопитни! И това им качество им помага да откриват себе си, да формират предпочитания, да правят избори - все неща, които ще са им необходими в живота напред. Всички сме чували израза „първите 7“. Те наистина са важни за изграждането на стойностни хора в обществото. И ние се стремим да се сме част от този велик период за всяко детенце. Всеки ден за тях трябва да бъде приключение, изпълнен със забавления от всякакво естество.

Целия ни екип сме родители и ви уверяваме, че ценим искренно детската усмивка. В нашия онлайн магазин ще намерите продукти, които сме проверили, тествали и сме твърде убедени в качеството на нашите sonne продукти. За да сме максмално полезни имаме 4 основни под марки на Sonne, а именно:

Sonne Тoys

Под марката Sonne Toys в нашия магазин ще намерите страхотни играчки за вашето дете. Всички хлапета обичат играчките и се збавляват искренно с тях. От голямото ни разнообразие от детски кухни, детски лекарски комплекти, баскетболни кошове, влакчета с релси и детски инструменти  ще изберете точния продукт за вашето дете. Всеки един от тези продукти е снабден със сертификт за качество и гарантиран произход. Цялата ни гама от продукти в тази категория са подходящи за подарък първо защото са опаковани добре и второ, защото ще подарите на детенцето си емоция, която е всяко дете заслужава.

Sonne Home

Това е нашата марка за дома и уюта. В нашия онлайн магазин под марката Sonne Home ще намерите наистина практичните и качесвени продукти от своя род. Под марката в нашия сайт ще откриете бебешки и детси огради, перонализирани халатчета, барбарони и пуфове, които от своя страна също може да бъдат персонализирани с име, лого, ник нейм, псевдоним. С помоща на продуктите от тази марка може да създадете отделен кът за вашето дете с модулна ограда и барбарон, на който ще изпишем името на вашия малчуган. В нашия сайт ще откриет и меки подложки за оградите, които са с най – различни изображения.

Sonne Sport

Това е марката! Под този бранд ще намерите най- страхотните артикули, предназначени основно да кара децата са в движение, да скачат, да са в парка. Страхотни батути за скачане, пързалки, акумулаторни коли, акумулаторни мотори, акумулаторни трактори и багери. Всеки един продукт от тази марка е обстойно тестван от деца в реална среда, като имаха само една единствена цел – да се забавляват на макс. И те успяха! Sonne Sport е прекрасен бранд, чийто продукти са снабдени с европейски сертификати за качество.

Sonne Kids

Куп качествни продукти под една единствена марка – Sonne Kids. Тук ще намерите детски магнитни дъски, аксесоарите към тях, раници от марката Belmil, органайзери за деца, детски пластмасови столчетам, маси със столчета. Като се има предвид нашата мания по качествто на продуктите, предлагани в нашия онлайн магази, всеки продукт отново е щателно проверен от нашия екип. Нашите детски магнитни дъски са продукт, който е предпочитан от родителите за подарък, от детски градини и за подарък на фирмени събития. Дъските са с образователен характер и можете да съчетаете с аксесоарите към нея. С продуктите от другите марки в нашия сайт можете да направите прекрасен детски кът във вашия дом.
Ние от Sonne.bg обичаме децата! Всеки един член на нашия екип е отдаден на работа си и вярваме, че нашите продукти са на ниво, което е похвално. Знаем как да се збавлявме с батутите в нашия сайт, както и пързалките за нашите деца. Помагаме на нашите деца – ученици с детските ни магнитни дъски и раничките в нашия сайт.

За игрите няма място и време – тяхната задача е да доставят удоволствие на децата навсякъде и по всяко време !

 

Това е нашата мисия


Нашата мисия е да помогнем в отглеждането следващото поколение здрави, щастливи и игриви дечица. Това е нашата работа като родители — и това е нашата работа като част от екипа sonne.bg, където правим нещата както трябва.

Всеки продукт в sonne.bg не е качен случайно в сайта. Не допускаме да имаме  „просто продукти в сайта“ . Независимо дали става дума за най-новите технологочни бебешки играчки, бебешки огради - всичко това премислено и преценено от екип от млади колеги. Нищо, което правим, не съществува „само защото“ Не сме хора, които ще допуснем случайността да ни води, особено когато става въпрос за деца. За да пуснем продукт в нашия сайт, той трябва да отговаря на нашите четири основни ценности. На първо място, това трябва да бъде продукт, с който родителите могат да се чувстват добре, когато използват около своите бебета. Сигурни в артикула и без грам съмнение в избора си. Трябва да бъдат в супер качество – не е добре, ако не работи – и възможно най-достъпен като цена. Не на последно място да бъде максимално добре опакован за коректна и правилна доставка. Ние правим проверки на  тези стойности през целия ни работен процес. Нещо повече имаме цял отдел, който подбира внимателно цялия ни продуктов каталог по тези 4 основни показателя. За нас всяко съмнение е знак, че „щом се съмняваме, значи не е за нашия сайт“.

След това тестваме наистина всичко, от най-малкото до най-голямото. Всичко! В същото време ние мислим дълго и упорито за това в какво опаковаме този продукт, като обмисляме всичко - от използваемостта до разходите до това как влияе върху околната среда.