Батути

Артикули 1–22 от 22

Батути

Какво е всъщност батут?

Има много различни разновидности на детски батути. Има такива, които са за комерсиална цел и се използват в молове и парти центрове, и такива, които са за ползване у дома, в двора. Детските батути се различават по размер, форма, цвят на предпазните покривала, здравина на пружините. На българския пазар най-голяма популярност имат тези с кръгла форма и външна предпазна мрежа.

Има най-различни размери, както следва:

РАЗМЕР ВЪВ ФУТ РАЗМЕР В САНТИМЕТРИ
6 FT 183 см в диаметър 
8 FT 244 см в диаметър 
10 FT 305 см в диаметър 
12 FT 366 см в диаметър 
14 FT 427 см в диаметър 

Важно е да се знае, че всъщност ефекта на отскачане от батута се получава от пружините, а не от отскачащата подложка. Тя не е ластична, а е направена от здраво втъкани една в друга нишки, които имат една единствена цел – да е здрава и сигурна. Пружините са консуматив, който подлежи на износване и е добре преди ползване да се проверява тяхната здравина и липса на корозия.

Има ли ползва от ползването на батут Sonne sport?

Да! Научно доказано е, че скачането на детски батути е с цели 68% по-ефективно за тонуса на тялото от джогинга. Използването активно на батута за час от вашето детенце ще му помогне да изгори повече енергия в сравнение с карането на колело например. Друга особено важна полза от използването на детски батути от вашето дете е, че се засилва циркулацията на лимфа в тялото му. Лимфната система представлява мрежа от тъкани и органи, които помагат на тялото да се избави от телесните токсини, отпадъци и други нежелани материали.

Можете ли да ни се доверите?

Всички ние от Sonne BG обичаме спорта. Ние вярваме, че да се спортува е просто задължително за всяко дете. Спорта изгражда характер, учи на дисциплина и задава усет за постигане на цели. Всичко това са качества, които ще са нужни в бъдеще на вашия малчуган. За подбора на точните модели детски батути, сме направили наистина огромно проучване и тестове за качеството и надеждността на съоръжението. Нашите детски батути са тествани на различно натоварване. Направени са проби от скачане на възрастни и няколко деца едновременно. Препоръчва се използването на батута да става под пряк контрол от възрастен за да бъдат избегнати наранявания. При нас ще получите компетентно обслужване от хора, които обичат спорта, от хора, които обичат децата и спортуваме заедно с тях ежедневно. Може да доставим до всяка точка в България.