Детската магнита дъска – ученето може да е забавно!

Магнитната дъска за деца е идеално решение за аранжиране на детска стая. Такива табла несъмнено имат много предимства. Те могат да помогнат на децата да учат и да им помогнат да организират деня си. Често са и безценен елемент от доброто забавление. Децата обичат да пишат, трият и оцветяват. Черните дъски са една от любимите им играчки. С течение на времето те също стават голяма помощ по време на учене.

 Благодарение на размера, магнитните дъски лесно се поставят в детската стая. Така те не заемат много място, могат да се сгъват и разгъват само с малко място, а освен това въздействат на въображението на детето!

Видове магнитни дъски
 

На пазара се предлагат различни по вид магнитни дъски, изработени от различни материали. Има дървени и пластмасови дъски, както и дъски с тебешир и дъски за сухо изтриване. Всяка от тези магнитни дъски има много предимства, позволявайки на детето да се забавлява страхотно, творчески в продължение на много часове.

  •         Популярни тебеширени дъски

Тебеширените дъски са може би любимите дъски на най-малките деца, които тепърва се учат да рисуват и пишат първите си букви. Използването им е много подобно на това на дъските за сухо изтриване. Те обаче се различават по начина, по който можете да приложите съдържание към тях. С тебешир можете да нанесете върху него всякакво съдържание и рисунки и след това да го изтриете със суха гъба. Някои модели имат функционални рафтове за тебешир или контейнери за детски принадлежности.

Тебеширената дъска помага за упражняване на ръчните умения на детето, развива креативността и въображението и помага да се научи да пише.  Черните дъски ще бъдат идеални в стаята на вашето дете, но също и в общата стая или детската градина. Някои модели имат възможност за регулиране на височината, за да се адаптира таблата към ръста на детето.

  •       Магнитни дъски

Магнитните дъски са много функционално и естетично решение, което ще работи добре у дома, училище и офиса. Такива дъски обикновено имат голяма повърхност, която може да бъде запълнена с всякакви бележки или рисунки. В допълнение, магнитната дъска ви позволява да прикрепите към нея всякакво съдържание и материали с помощта на магнити. Магнитната дъска е предложение, което се поддържа много лесно – не използваме тебешири, така че не става дума за разпрашаване.

Когато купувате магнитна дъска, обикновено получавате правилните магнити в комплекта.

Магнитните дъски за деца най-често се поставят на функционална стойка, но ще откриете и модели, които могат да се закачат над бюрото на детето, осигурявайки идеалното място за закачане на план на урок или важни бележки. Такава дъска ще бъде идеална, ако детето ви използва флаш карти или други учебни помагала за учене, които трябва да бъдат окачени на стената.

  •      Дъска за сухо изтриване

 Дори няколко годишно дете може да се забавлява с помощта на дъска за сухо изтриване. От ранна възраст децата обичат творческите игри и не е необходимо да бъдат насърчавани да рисуват. Такава дъска ще бъде полезна дори за стаята на тийнейджър! Така че, ако подреждате детска стая от 2 до 18 години и повече – висококачествената суха дъска ще бъде чудесен избор.

При този вид дъска се характеризира с голяма работна площ, върху която се пише и рисува със специален вид маркери за бяла дъска. Дъската може да бъде полезна не само докато изпратите детето си на детска градина или училище, но и с по-големи деца, можете да продължите да я използвате творчески. Тя ще бъде идеална за записване на задачите, които детето трябва да изпълни , за да играе например на компютъра. По този начин вие ги научавате на отговорност.

В допълнение, дъската за сухо изтриване е идеална за рисуване. Като рисуват много картини, децата не само подобряват своята ръчна сръчност, но и подобряват своето въображение и мисловни умения.

Детските дъски за сухо изтриване могат да се закачат на стената, но повечето модели имат подходяща стойка, благодарение на която можете да местите дъската на всяко място.

  •       Двустранна магнитна и тебеширена дъска- покупка за много години

Дъската за сухо изтриване често се комбинира с магнитна. Двустранна магнитна дъска за рисуване и писне 2 в 1 е идеалното решение за деца, които имат нужда от дъска не само за рисуване и писане, но и за окачване на картички или плакати с магнити. Черните дъски, които също функционират като магнитна дъска, са много универсално решение. Вече не е необходимо да избирате между черна (зелена) дъска и магнитна дъска за рисуване – можете да изберете функционален продукт 2 в 1. Такива дъски може се въртят на 360 градуса, така че детето да може свободно да променя повърхността на дъската или да имат две работни повърхности, разположени от двете страни на стойката. Повечето модели имат регулируема стойка, която ви позволява да регулирате дъската според ръста на детето, и удобен рафт за гъба, тебешир и маркери, хартия.

Благодарение на магнитната дъска децата могат да развихрят въображението и креативността си. Рисуването на предварително подготвени шаблони е страхотно забавление за детето, а за родителя – удовлетворение от успешна покупка на играчка, която не само учи, но и развива! Магнитната дъска за деца може да се използва по много начини. Поради възможното разнообразие от забавления, магнитната дъска е идеална и за учене. Такава играчка не трябва да липсва в нито една детска стая.

 В момента на пазара има много различни магнитни дъски за рисуване за деца, поради което заинтересованите родители имат много богат избор, а ние, като онлайн магазин, даваме възможност за безпроблемно и бързо пазаруване, представяйки само най-качествените продукти. Може да закупите детска двустранна магнитна дъска за рисуване и писане, като може да избирате от по-малки и по -големи регулируеми модели, които могат да бъдат интересен елемент от интериорния дизайн и да осигурят много забавления. Предлагаме и голям избор от допълнителни аксесоари за магнитна дъска с които да комбинирате и да задоволите детското любопитство с желанието за научаване на нови неща.